Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Megosztás
T. D. Jakes

Mielőtt megtennéd

3 290 Ft 2 632 Ft

Cikkszám: 9789635291298 Kategóriák: , ,

Ez a könyv segít, hogy olyan döntéseket hozzunk, amelyekre egész hátralévő életünkben büszkék lehetünk.

Megtanuljuk belőle, hogyan reagáljunk, hogyan vegyük észre a figyelmeztető jeleket, és hogyan döntsünk a következő lépésről, hogy a jutalmunk erős és tartós szerelem, házasság és család legyen.

A könyv gerincét a párkapcsolatok és a házastárs kiválasztásának kérdései adják; ugyanakkor azok a képességek és információk, amelyeket a szerző megoszt velünk, nem csak a megfelelő társ megtalálásához jók. Amit a döntéshozatalról itt megtudhatunk, az az élet bármely területére alkalmazható. Olyan módszereket tanulunk, amelyek segítségével elkerülhetjük az elhamarkodott lépésekből fakadó anyagi vagy érzelmi értelemben méregdrága következményeket. Minden komoly döntés a dolgok előzetes átvilágítását és kellő megfontolását igényli. Legyen szó arról, hogy kivel szeretnél házasságot kötni, kit akarsz diákelnöknek választani a suliban, hogy megveszel-e egy ingatlant, hogy új karrierbe kezdesz-e, hogy alapítasz-e egy céget, vagy hogy eldöntöd, hol szeretnél élni – ez mindenre igaz.

Vannak olyan fontos döntések, amelyeket csak a lehető legnagyobb körültekintéssel szabad meghozni. Ha ez sikerül, bizalommal tekinthetünk a jövőbe, és nem kell attól tartanunk, hogy a megbánás, mint a cipőnkre tapadt papírdarab, folyton a nyomunkban lesz. Ha elolvassuk ezt a könyvet, minden szükséges eszköz a birtokunkba kerül, hogy hibátlan döntéseket hozhassunk.

Cím:Mielőtt megtennéd
SzerzőT. D. Jakes
MéretKf
ISBN9789635291298
kosár | 0

Ingyenes kiszállítás 7.000 Ft-tól! – FONTOS INFORMÁCIÓ