Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Rendkívüli kiszállítás

a koronavírus-helyzetre való tekintettel

Kedves Olvasónk!

 

Ezekben a nehéz időkben számunkra a legfontosabb most a Te és a munkatársaink egészsége. Ezért úgy döntöttünk, hogy átmeneti időre bezárjuk a könyvesboltot és megszüntetjük az online rendelések könyvesbolti átvételének lehetőségét, a saját eszközeinkkel ezzel is a minimálisra csökkentve az emberi interakciók számát. Hasonlóképpen a GLS és PickPack Pont csomagpontokra való kiszállítást is határozatlan időre beszüntetjük. Emiatt ne szálljatok tömegközlekedésre, ne induljatok el otthonról!

A logisztikai partnereinknél, a raktárunkban és a futárszolgálatoknál kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniai előírások betartására. Az online rendelések futártól való, ajtóban történő átvétele biztonságos és nem számít szoros kontaktusnak az országos tisztifőorvos tájékoztatása értelmében, így könyveiteket a GLS futárszolgálata továbbra is házhoz viszi, amíg a kormányzat részéről esetleges további korlátozásokat nem vezetnek be erre vonatkozóan. Az ingyenes kiszállítás értékhatárát 10.000-ről 7.000 Ft-ra csökkentettük.

A legfontosabb most, hogy vigyázzunk és figyeljünk egymásra és magunkra. Kérünk titeket, hogy tartsátok be a hivatalos szervek és szakértők ajánlásait, mossatok gyakran kezet, minimalizáljátok az fizikai interakciók számát és ne hagyjátok el az otthonotokat ha nem muszáj.

Szeretnénk nektek könnyebbé és elviselhetőbbé tenni ezt az időszakot, ezért az elkövetkezendő időben online felületeinken és a hírlevelünkben ingyenes könyvrészleteket és videós tartalmakat teszünk majd közzé, hogy mindenki a maximumot tudja kihozni ebből a helyzetből, és hogy az általunk képviselt pozitív szemléletet és üzeneteket minél többetekhez el tudjuk juttatni. Legyen ez a lecsendesedés, a befele figyelés, az önvizsgálat és az épülés időszaka mindenki számára. Olvassatok sokat, meditáljatok, jógázzatok, figyeljetek oda az egészséges táplálkozásra és az immunrendszeretek védelmére. Együtt túl leszünk rajta!

 

Hamarosan jelentkezünk!

az Édesvíz Kiadó csapata

 

kosár | 0

7.000 Ft felett INGYENES SZÁLLÍTÁS🚚
10.000 Ft felett AJÁNDÉK KÖNYV📕