Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Tudj meg mindent Rhonda Byrne A titok című
világhírű mű szerzőjéről és legújabb, rendkívüli könyvéről!

Amint megismered, szabaddá válsz!

 

A legnagyobb titok olyan kvantumugrás, amely az olvasót az anyagi világból a spirituális világba, a csodálatos lehetőségek mezejére kalauzolja.

A kötetben fellelhető tanításokat a szerző könnyen elvégezhető gyakorlatokkal együtt adja át nekünk, melyek azonnal, élesben is bevethetőek, s olyan mély feleszméléseket nyújtanak, amik minden szorongásunkat és fájdalmunkat eloszlatják.

Rhonda Ausztráliában született, rádióproducerként kezdte karrierjét, majd televíziós műsorgyártással foglalkozott. 2006-ban teljesen más irányt vett a pályafutása, amikor megálmodta A Titok című dokumentumfilmet, ami globális mozgalmat indítva meghódította az egész világot, és milliók életét változtatta egy jobb irányba. A következő évben megjelent A Titok című könyv, amelyet 50 nyelvre fordítottak le, több mint 200 hétig maradt a New York Times bestsellerlistáján, 34 milliós példányszámával ez a mai napig századunk egyik legolvasottabb sikerkönyve.

 

Rhonda szerepelt az Oprah Winfrey Show-ban, a TIME magazin „TIME 100: A világunkat formáló emberek” listáján a világ egyik legbefolyásosabb emberének nevezték, nem sokkal később megjelent a Forbes „100 Híresség” listáján is.

 

2010-ben Rhonda Az Erő című könyvvel folytatta munkásságát, A Titok könyvsorozat második részével, amely azonnal bestseller lett. Az Erő immáron 43 nyelven érhető el. A Titok könyvsorozat harmadik része,
A Varázslat 2012-ben jelent meg, A Hős, pedig 2013-ban került a polcokra, mindhárom kötet a New York Times bestseller lista élére került. Ezt követte a Határtalan gondolatok majd A titok, ami megváltoztatta az életem 2016-ban.

 

2020-ban producerként közreműködött a Titok ihlette The Secret: Dare to Dream című film létrejöttében (Katie Holmes és Josh Lucas főszereplésével, elérhető a Netflixen).

 

Legújabb könyve A legnagyobb Titok 2021. március 9-től lesz kapható Magyarországon.

 

Rhonda Ausztráliában született, jelenleg Kaliforniában él.

 

A szerző könyvei

    Feed has no items.

videók

Rhonda byrne – a hős

Rhonda byrne – a titok

A negatív
érzések
szertefoszlanak
A legnagyobb titok

A boldogság természetes állapotod, tehát ha jelen pillanatban nem érzed, hogy eláraszt a boldogság, akkor valamely negatív érzés emel gátat ennek útjába. E fejezetben különböző gyakorlatokat mutatok be, amelyek segítenek szertefoszlatnod az ördögi körükbe záró negatív érzéseket. 

A Tudatosság-gyakorlat:
3 lépés az üdvös boldogsághoz
A legnagyobb titok

Jómagam a Tudatosság-gyakorlatot szoktam alkalmazni, hogy szüntelenül megmaradjak a tudatosság állapotában. Hadd szögezzem le, e gyakorlat célja nem az, hogy eljuss a Tudatosságig, hiszen máris azonos vagy vele! Csupán azért végzed, hogy e Tudatosság folyamatos tudatában élhesd az életed.

Hol
lelhetsz rá
a boldogságra?
A legnagyobb titok

Ha a világban hajszoljuk a kék madarat, boldogságunk mulandó lesz. Bármennyit halmozunk is fel az anyagi javakból, és bárhogy hajhásszuk az élményeket, az ezekből fakadó boldogság szükségképpen kérészéletű. És miután tovaszállt, mi ismét visszamerülünk az anyagi javak és élmények hajszolásába.

A vizualizáció
ereje
A titok

A vizualizáció módszere azért nagyon hatásos, mert miközben elképzeljük magunkat a vágyott állapotban, arra a helyzetre jellemző gondolatok és érzelmek születnek bennünk. A vizualizáció gyakorlatilag nem más, mint képekben megjelenített, erősen összpontosított gondolat, amely hasonlóan erős, intenzív érzéseket kelt.

Varázsreggel – ébredj
a hála érzésével
nap mint nap – A varázslat

Rhonda Byrne A Varázslat című könyve szerint meg kell tanulnunk hálásnak lenni mindazért, amink van. A hála varázslatos ereje pedig beindítja majd a jó irányú változásokat. Hiszen, ha hálát érzünk minden kis semmiségért és óriási dologért, amiért csak hálásak lehetünk, tulajdonképpen beleszeretünk az életünkbe.

Vonzd magadhoz
a bőséget!
A titok

A Titok ismeretét, valamint a vonzás törvényének tudatos használatát életed bármely területén kamatoztathatod. A módszer, vagyis a teremtés folyamata mindig ugyanaz – a pénz esetében is. Ha pénzt szeretnél bevonzani, a gazdagságra kell összpontosítanod. 

A gondolat ereje –
hogyan alakítsd
a jövőd?
A hős

Jóformán mindenki, akivel mostanában találkozunk, az elkövetkező évek miatt aggódik. Mit hoz a politika? Mi lesz a gazdasággal? És a közegészségügy? A környezet? Legfőképpen az foglalkoztatja az embereket, hogyan fogják a válaszok a személyes jövőjüket befolyásolni.

Hogyan győzd le
a legnagyobb
félelmed
A titok

Jelenleg ahogyan a világ dolgai állnak, sokakat kínoz a szorongás, a stressz, az aggodalom, a kétségbeesés és minden más negatív érzelem. Ha alaposabban megvizsgálod ezeket a borúlátó érzelmeket, felfedezheted, hogy mindegyikük a félelemben gyökerezik. Hogyan győzzük le ezt a szorongást?

Neked magaddal van dolgod –
A párkapcsolat titka
A titok

Előbb neked kell úgy bánnod saját magaddal, ahogyan azt másoktól elvárod. Cselekedeteid mögött nagyon erőteljes gondolatok húzódnak meg. Ha nem szeretettel és tisztelettel viszonyulsz önmagadhoz, azt az üzenetet közvetíted, hogy nem vagy elég fontos, értékes, és nem érdemled meg a jó dolgokat. 

Változást hozó
varázslatos emberek
A varázslat

Mindannyian kaptunk már segítséget, támogatást vagy útmutatást más emberektől életünk valamely időszakában – amikor a legnagyobb szükségünk volt rá. Néha elég, ha valaki mellettünk áll, biztat, vagy egyszerűen csak jókor van jó helyen, hogy megváltoztassa életünk irányát. 

Így alkalmazd a gondolataid határtalan erejét nap mint nap – Határtalan gondolatok

Miként hangolódhatsz rá nap mint nap az univerzum szeretettel teli, bőségtől áradó frekvenciájára? Rhonda Byrne Határtalan gondolatok könyvében található napi tanácsai a segítségedre lesznek az úton. Rhonda a kezedbe adja a kulcsot, hogy megvalósítsd azt az életet, amire igazán vágysz!

Az Erő
kulcsai
Az Erő

Az erő kulcsai hatásos és egyszerű módszerek, amelyek segítségével táplálhatod a szeretetet, és megvalósíthatod azt az életet, amelyre születtél. Minden kulcs a benned szunnyadó mérhetetlen erőt szabadítja fel.

Hétköznapi emberek
Titok-történetei
A Titok, ami megváltoztatta az életem

Amióta az egész világ megismerhette A Titok gondolatait, emberek tízezrei írták meg nekünk a történetüket, hogy elmeséljék, miként alkalmazták a Titok elveit, hogy magukhoz vonzzák, amit szeretnének: egészséget, gazdagságot, szerelmet, karriert, kiegyensúlyozott házasságot …

kosár | 0