Superfood a konyhában Cím: Superfood a konyhában
Szerző:
Kiadó: Édesvíz
Oldalszám: 248
Méret: 190x230
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9789635295357
Megjelenés: 2016-03-01

Superfood a konyhában

Ételek a természet legcsodálatosabb élelmiszereiből

Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk?

Van valami különleges ezekben az ételekben… olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető.”

Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét).

Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig… ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.

Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is!

4.490 Ft 3.592 Ft 3592.0 HUF

4.276 Ft

Megosztás