Dr. Joe Dispenza író, szerző, kutató, tanár, tanácsadó és előadó

Dr. Joe Dispenza

Dr. Joe Dispenza nemzetközileg elismert kutató, író, tanár, tanácsadó és előadó, saját területének elismert szaktekintélye, akinek online kurzusait milliók nézik, előadásaira és workshopjaira ezrek látogatnak el világszerte, könyvei pedig sorra a sikerlisták élén landolnak. Kutatóként másokkal együttműködve, az idegtudomány, a kvantumfizika és a génkutatás legújabb eredményeit felhasználva keresi a spontán gyógyulások mögött rejlő titkokat.

2004-ben a Mi a csudát tudunk a világról? című díjnyertes film tudósai között szerepelt. A film 2004-es bemutatóját követően munkája méginkább elmélyült, és sok esetben új irányt vett. Ezen irányok mind azon legfőbb törekvését tükrözik, hogy a neurológia és a kvantumfizika legújabb kutatási eredményeivel ne csak betegségeket segítsen meggyógyítani, hanem hozzájáruljon egy boldogabb és teljesebb élet kialakításához.

Engedd el önmagad és válj új emberré c. világhírű könyvéből mindent megtudhatunk arról, miként változtathatjuk meg énünk bármely aspektusát tudatalattink átprogramozásával.

Legújabb kötetében Fejleszd a gondolkodásod címmel, az emberi agy rejtélyes világában vezeti körbe az olvasót, ott, ahol sorsunk eldőlni látszik.

Dr. Dispenza meggyőződéssel hisz abban, hogy mindannyiunkban korlátlan lehetőség és végtelen potenciál rejtőzik.

Nem kell a tudomány engedélyére várnunk ahhoz, hogy szokatlan dolgokat tegyünk, vagy túlmenjünk azon, amiről azt mondták nekünk, hogy lehetséges.

Kategória: Önfejlesztés

A szerző eddig megjelent művei

Előjegyzés