Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Walter Lübeck

Reiki

2 690 Ft 1 749 Ft(35%)

Cikkszám: 9789635294442 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Walter Lübeck könyve alapos betekintést enged a reikierők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, vagy saját személyes fejlődésünkről – a reikivel mindez, és még sok más is lehetséges.

A könyv számos gyakorlati útmutatást ad a reikierővel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos háttér-információkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz. Akik a reikierőt gyakran használják, például azért, hogy önmagukhoz közelebb kerüljenek vagy megnyíljanak a szeretet előtt, azok már a reiki-do útját, a gyógyító szeretet ösvényét járják.

A reiki használatához szükséges képességgel minden ember rendelkezik. Aki nyitott szemmel jár a természetben és a világban, tudja, hogy érzéseit, viselkedését éppúgy számos megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan hatás befolyásolja, mint testét, közérzetét és betegségeit. S ahhoz, hogy a reikit magunk vagy mások számára használhassuk, testünk és lelkünk bizonyos területeinek megnyitása szükséges. E megnyitás folyamatába most egy hagyományosan képzett reikimester avat be minket.

Cím:Reiki
SzerzőWalter Lübeck
Oldalak száma230
Méret135x205
KötésPuhafedeles
ISBN9789635294442
Megjelenés2015-02-24

Érdekelhetnek még…

× A rák gyógyulásának újabb lehetoségei
1

x

2 394 Ft
Összesen : 2 394 Ft (ÁFA-val)

Kosár megtekintése Fizetés