Oldal kiválasztása
Keresés
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Akció
Megosztás
Linda Howe

Akasa-krónika

4 490 Ft 2 919 Ft(35%)

Cikkszám: 9789635299942 Kategóriák: , , , Címke:

Az univerzum él – és emlékezik. Az univerzum Akasa-krónika néven ismert energetikai archívuma minden lélekre vonatkozóan tárol információkat, melyeket felfedve szeretetteljes vezetésben részesülhetünk. A lélek feljegyzéseinek és útinaplójának megtekintése valaha a spirituális mesterek privilégiuma volt, ma azonban bárki által lehívható és használható az itt összegyűlt információ.

Hogyan férhetsz hozzá az univerzum tudástárához? A könyv, melyet kezedben tartasz minden eszközt a rendelkezésedre bocsát ahhoz, hogy megtanuld érzékelni és értelmezni az Akasa-krónika energetikai feljegyzéseit. A gyógyító Linda Howe kidolgozott egy megbízható eljárást, amellyel hozzáférhetünk ehhez az információtárhoz; ez az Ösvény Imádság Módszer. Ez az átfogó útmutató segít magabiztosan olvasnod a saját Krónikádat vagy másokét, és ösztönzést találnod a saját spirituális utad megtételéhez.

A könyvből választ kapsz az alábbi kérdésekre:

  • Hogyan léphetsz be az Akasa-krónikába?
  • Mire figyeljünk az Akasa-olvasás során?
  • Milyen szabályokat kell betartanunk?
  • Milyen típusú kérdéseket érdemes feltennünk?
  • Hogyan használjuk az Akasából származó információkat?

Az Akasa-krónika – Hogyan érzékeld és használd az univerzum tudástárát? neked is átadja a tudást, amit felhasználva kapcsolatba kerülhetsz a végtelen öröm, a belső béke és az elégedettség ezen isteni forrásával.

Cím:Akasa-krónika
SzerzőLinda Howe
Oldalak száma197
Méret135x205
KötésKeménytáblás
ISBN9789635299942
Megjelenés2020-07-01

Érdekelhetnek még…

kosár | 0